Hotel Sdyron

A mi tenyésztő állomásunk tenyésztő tevékenységen kívül, lukratív nemesmacskáknak szállást is kínál, nyáron és téli időszakbaa mi
„SDYRON“ hotelbe. Legfontossab feltétel a szolgálataim kihasználására a macskának a egészségi álopota. A egészségi álopot alatt aszt gondolom, hogy a macskák be vannak oltva legaláb 14 nap a szállás előt. A leukémia, rhinotracheitída, panleukopenia a chlamýdia ellen megkövetelem a oltást. Negativ teszt a FIV-re köteles. Elhelyezés előt a macska kivüli és belső parazitáktól megkel hogy legyen fosztva, ami belesz a egészségi könyvbe belesz jegyezve.
Felvételi feltételek betartása után, felajánlyuk maguknak szakszerű, profeszionális gondoskodást a kedvencéről. Természetesen minőségi eledelt kinalunk, és felsőbb standard szállást. Mindegyik szálásnak saját balkonya van. Permanent ellátást a higiéna és szállás terén végezünk el.
A szállás kapacitájára tekinteve, a érdeket előre kell megbeszélni elegendő idő előnybe.

Hotel SDYRON hegyaljai faluba Košecké Podhradie-ba található, a Malé Košecké Podhradie részében, ház száma 208, körülbelül 6 km a kerületi várostól Ilava található, ahol lemehet a Bratislava – Žilina autópályóarú Ilavára.